Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

18

Oct
2012

2 ♥

Barcelona

Jeg begynner å bli klar for å hente inspirasjon i Barcelona! Jeg gleder meg til å oppleve byen, atmosfæren, maten og en shoppingtur eller to. Jeg har god plass i kofferten, så jeg håper at jeg finner noe fint å ta med hjem;)

Jeg fikk derfor så lyst til å poste noen bilder av en stol med samme navn; Barcelonastolen. Kankje den blir med meg hjem en dag…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     ”less is more”

Barcelonastolen er vakker

og klassisk i skinn og stål.

Den er en av de mest kjente

designikoner fra det 20. tallet.

Designer: Mies van der Rohe

Comments

  1. Jeg drømmer om å reise til Barcelona. Det virker som om det er en by som har alt! Kos deg på tur! :)

    • Monica Brenne

      Tusen takk! Jeg har kost meg i Barcelona! Den byen er vakker! Jeg liker spesielt de lange trange gatene med de små nisjebutikkene, de små koselige kafeene (med verdens beste kaffi;) mmm… Det er en by som har (nesten) alt. Jeg som elsker skandinavisk design, finner lite av det her. Men foruten det- kjempefin by!

Submit a Comment