Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

29

Apr
2013

2 ♥

Forventninger

Forventningen
 
 
sprer seg
 
 
som ild i tørt gress.
 
 
Det lukter svidd
 
 
av tankene mine.
 
 
 
 
- Beate W. Keita -

 

IMG_2061

IMG_2087

Foto: Monica Brenne

 

Akkurat slik føles det i dag!

Forventning og glede på dette “noe”.

Ja, det kan lukte svidd:)

God mandag!

Tags |

Comments

  1. Oj oj!!! ka e det du tenke på sia d lokta svidd? Æ blei nyskjerrig nu kjenn æ :-)) Sånn e det når man har så mye rart oppi hauet….-kreativiteten bli skyvd litt til sia,- men som du si- regna m den dokka opp igjen PLUTSELIG!!!! Hei sveiz!! :-)

    • Monica Brenne

      hehe, ja det var det da;) Det er ikke alt jeg er klar for å dele her inne. Enda…;) Men at det er mye tankevirksomhet oppi topplokket om dagen, det er det ingen tvil om;) Mye tankevirksomhet kan jo skyve kreativiteten litt på sidelinja, men jeg har funnet mine små triks for å stoppe opp i tankene og finne roen i her og nå. Når jeg klarer det, og det ganske ofte om dagen, kommer kreativiten tilbake! Jeg trur vi rett og slett må lære oss å stoppe litt opp, puste, og finne stillheten inni oss. Etter en slik pause kommer kreativiteten i full blomst;) Prøv det ut du og, Tone! ;)

Submit a Comment