Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

10

May
2013

10 ♥

Å reise tilbake i tid…

…sånn interiørmessig. Det føltes iallefall slik da jeg entret denne flotte gården på Hamar. Med de store rommene, den flotte takhøyden og de mange møbelskattene fra en annen tid, føltes det som jeg gikk 100 år bak i tid.  Herskapelig og flott syntes jeg det var!

Jeg var der for å ta noen interiørbilder for den dyktige stylisten Hege Wølner fra Inspirasjonshuset. Hun har bidrat med fargevalg til de fleste rommene, valg av tapet og gardiner. For en inspirerende dag jeg fikk sammen med Hege!

Her får dere en liten titt på noen av bildene jeg tok.

IMG_2335

 

IMG_2467

 

IMG_2398

 

IMG_2381

Stylist Hege Wølner. Foto Monica Brenne

Tags | ,

Comments

 1. Så inspirerende bilder :)

  Happy fredag, søte du!
  Denne helgen skal jeg ta vare på mann og hund og bare nyyte!
  klemklem

  • Monica Brenne

   Tusen takk! Så hyggelig at du liker bildene mine!
   Kos deg med mann og hund!
   klem til deg;)

 2. Sjarm! Å, nydelige bilder!
  Liker sååå godt de stolene på det øverste bildet:)
  takk for insp! og fortsatt fin helga:)
  klem nina

  • Monica Brenne

   Så hyggelig at du likte bildene, Nina! Og ja, de stolene er kjempe fine!
   Fin helg til deg og!
   Klem Monica

 3. Flotte bilder og fin blogg! twist er lagt til i min bloggliste.

  • Monica Brenne

   Tusen takk! Så hyggelig!
   Gleder meg til å stikke innom bloggen din, det skal jeg gjøre NÅ!
   Fin søndag! Klem

 4. åååå nydelige bilder!! du er så flink!! tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen. en stund siden jeg har fått tittet innom deg. Bruker du stativet mye?? Jeg investerte i et nytt objektiv istedenfor, så stativ står fortsatt på ønskelista.Men når feriepengene kommer da blir det stativ:) svarte deg på spørsmålet ditt på bloggen min, det er nettbasert, er superfornøyd,anbefales virkelig:):)

  Klem Kine:):)

  • Monica Brenne

   Så hyggelig, Kine! Tusen takk! Alltid hyggelig at du stikker innom og legger igjen noen ord;)!
   Jeg bruker stativet faktisk mindre enn det jeg trudde jeg skulle, men jeg er alikevel veldig fornøyd med det når jeg først bruker det! Jeg tar nok flere bilder uten stativ om dagen. Når man først må velge, så er det nok smart å velge ny linse før stativ, men igjen er det jo avhengig av hva slags behov/ønsker man har. Min linse på 50 mm er jeg veldig glad i, men den begrenser meg også, så en ny linse står helt klart på min ønskelisten! Tommelen opp for fotokurs!
   God søndag! Klem

 5. Hei, skjønne!

  Utrolig vakre bilder! Du er dyktig! Fantastisk lys i bildene!
  Og så såg det ut til å være et nydelig sted!!

  Ønsker deg en fin dag
  Klem Tonje

  • Monica Brenne

   Så hyggelig, Tonje!
   ja, det var et riktig så vakkert sted! Jeg ønsker meg mer takhøyde etter dette besøket;) Så luftig og flott!
   Fin dag til deg og!
   Klem Monica

Submit a Comment