Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

10

Dec
2013

2 ♥

Fokus

LIFE IS

LIKE A CAMERA…

FOCUS ONLY ON WHAT IS

IMPORTANT

AND

YOU WILL CAPTURE IT

PERFECTLY.

IMG_4598Foto & Styling: Monica Brenne

Det er litt lettere sagt enn gjort dette – å holde fokus. Men når fokuset er der, er det både kribling og glede i kroppen! Slik som den dagen da jeg var på fotoshoot med jobben og tok en lang serie med bilder, som f.eks bildet over. En hel arbeidsdag virker som en liten time. Jeg var fult fokusert og alt dreide seg om å finne balansen og linjene i stylingen og den riktige lyssettingen. Da koser jeg meg! Det er ikke alltid resultatet blir like bra, men prosessen er alikevel alltid givende!

For meg går dette i faser. En periode så full av fokus og energi mot nye mål. Andre ganger har jeg hverken fokus eller mål. Da står jeg på stedet hvil og kommer ingen veg! Da må jeg stoppe opp, ta et steg tilbake og se alt fra et annet perspektiv. Utenfra og inn. Min egen stund. Alt som er i tankene mine, ting som er sagt og gjort og som har rotet seg inne i meg, klarer jeg å vikle meg ut av, gjennom det å nullstille meg og mine tanker. Alt dette for å finne tilbake til mitt fokus; “…and then I will capture it perfectly.”  ♥

Produktene er lånt av Kjetil Nygaard og butikken Oppe og Nede.

Comments

  1. Fine og viktige ord, Monica! Jeg synes bildene er nydelige! Og det å ha fokus og konsentrasjon er ting jeg sliter veldig med selv. Er ikke så god på å jobbe etter mål, og virrer mye hit og dit med distraksjoner. Bør nok øve meg på å holde fokus mer, skal tenke på ordene dine. Fikk faktisk lyst til å skrive dem ned og henge opp foran øynene mine :)

    • Monica Brenne

      Så hyggelige ord Ann Merete! Tusen takk! Jeg trenger å øve på å holde fokus selv- det kommer ikke helt av seg selv her heller;) Men med alt; øvelse gjør mester! Det er bare å skrive ut ordene og henge de opp et sted;)!
      Klem til gode du

Submit a Comment