Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

03

Dec
2013

4 ♥

Som et trylleslag…

Når du forandrer måten du betrakter 

noe på, vil det du betrakter,

 forandre seg.
 
♥ ♥ ♥

 

-Max Planck-

 

IMG_4559

·

IMG_4575-2Foto & Styling: Monica Brenne

Jeg fikk virkelig kjenne på disse ordene, da jeg besøkte en gammel nedlagt fabrikken for en fotoshoot i høst. For ca 7-8 år siden var jeg på en guidet tur i det samme bygget.  Den gangen såg jeg kun en nedlagt fabrikk, – et kald, gammelt og  kjedelig sted… Da jeg besøkte det samme stedet i høst, noen år etter, såg jeg vakre vegger, fascinerende gamle tregulv, en spennende atmosfære, et utrolig flott lys som silte inn gjennom vinduer og sprekker… Jeg ble helt forelsket! Dette stedet gikk fra å være et helt uinteressant sted, til det mest fascinerende og vakreste stedet jeg har besøkt på lenge! Stedet har ikke forandret seg, men mitt perspektiv har!  Nesten som et trylleslag!

Comments

 1. Høytrykk

  Vakre bilder!!

  • Monica Brenne

   Så hyggelig at du likte bildene fru Høytrykk! Tusen takk!

 2. birgith

  en vakker refleksjon……..<3……

  • Monica Brenne

   Takk Birgith! Nye perspektiver er alltid bra;)! Det er i slike stunder man kanskje ser hvor mye man har vokst den siste tiden. Klem

Submit a Comment