Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

06

Jan
2014

6 ♥

Lykke

I JUST WANT

TO MAKE

BEAUTIFUL THINGS

EVEN IF NOBODY

CARES

IMG_4621Foto & Styling: Monica Brenne

Jeg fant dette fine sitatet på instagram og falt helt pladask! Ordene representerer litt meg om dagen! Min egen lille skapertrang som kommer til uttrykk gjennom noen bilder. Jeg tar bilder av en krakk i omgivelser jeg synes er spennende. Jeg jobber med linjer og komposisjoner, lys og skygge -og prosessen er veldig givende! Jeg maler med lys på min egen sære måte. Bare for min egen del! Bare for det gir meg ren glede!

Kanskje du og kjenner på en slik følelse? Kanskje du strikker sokker og fylles med ren glede over mønster og form? Uansett hva det er, gjør det! Man blir bare så innmari glad og fornøyd inni seg. Og det igjen har ringvirkninger langt utover det vi ser. ♥

Tags | , ,

Comments

 1. Dette kunne jo ha vært min instapost! såå vakre ord! Jeg stjeler den jeg *fnis*

  jeg har ett kreativt overskudd om dagen og jeg er som deg, jeg kan finne skjønnhet i det merkeligste ting og jeg gjør det kun for meg, ikke for noen andre.

  Takk for all fine kommentarer inne hos meg, du er god. Dessverre får jeg ikke kommentert tilbake så ofte som jeg ønsker, men jeg er i alle fall her nå *blunkesmil*

  Ønsker deg en finfin start på uken!
  Her blir det en hektisk uke, da jeg er på jobbreise med konsern og er ikke hjemme igjen før fredag *hyl* – lenge for en som er så hjemmekjær som meg.

  klem og smil
  maia/ http://www.fabelaktive.com

  • Monica Brenne

   Du er så god! Tusen takk for fine ord! Bare bruk ordene, Maia! Jeg har jo selv “lånt” de. Jeg elsker slike gode sitater. De må man ta vare på og dele, synes jeg;) God uke til deg!
   Klem Monica

 2. Flotte bilder!!
  Du er knallflink:))

  • Monica Brenne

   Så hyggelig! Tusen takk!!!

 3. Godt nytt år til deg og:) så hyggelig at du er innom bloggen min:) for et fantastisk bilde, du er kjemedyktig:)blir hyggelig og følge deg videre i 2014:)
  klem Kine:)

  • Monica Brenne

   Nå ble jeg glad! Tusen takk for de fine ordene!
   Gleder meg til å følge deg og!
   Klem

Submit a Comment