Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

27

Feb
2014

2 ♥

Line Klein

lineklein1Jeg har hentet inspirajon fra stylisten Line Klein i dag. Da jeg såg dette bildet over, var jeg solgt;) Et riktig wow-bilde etter min smak! Jeg elsker denne stylingen! Både lyset, sammensetningen, dybden, bildeveggen og ikke minst de små detaljene her og der, er med på å gjøre dette bildet til et kunstverk av et interiør! Her er ingenting plassert tilfeldig!

Mange kjente klassikere her, som blant annet denne vakre sofaen. Det er en nydelig gammel klassiker som nå er kommet i produksjon igjen. Du kan finne den her; http://www.andtradition.com .

lineklein2Det hvite bordet fra hay kommer flott til sin rett sammen med et gammelt bord med et helt annet uttrykk og form. Det er en TWIST jeg liker godt! Nytt og gammelt er mikset sammen til en spennende og personlig vri.

lineklein4

Så enkelt, men så flott! Den grønne lampen fra Muuto sammen med den “ville” planten gjør dette bilde spennende!

Stylisten Line Klein står bak disse flotte bildene. Hun er en av flere dyktige stylister som jeg liker å følge og som jeg henter mye inspirasjon ifra. Fant du noe fint å legge øynene på? Selv synes jeg bildene er som et kunstverk i seg selv. Lyst å se mer? Se innom hennes flotte blogg med samme navn her.

♥ ♥ ♥

Tags |

Comments

  1. Helt enig med deg, det er helt perfekt dette! Fikk skikkelig lyst til å lage en sånn bildevegg, men vet ikke helt om vi har plass til det. Jaja, får nyte Lines arbeid så lenge ihvertfall :)

    • Monica Brenne

      ja, det er mye nytelse i flotte bilder, Ann Merete! Og flott styling;) Jeg har selv en vegg som skulle vært “tapetsert” av noen bilder…Det blir nok ikke like flott som denne veggen, men akk så fin inspirasjon!

Submit a Comment