Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

12

Feb
2014

4 ♥

Ønsker meg…

…bunadsteppe fra Andreas Engesvik

Tepper kan vi ikke få nok av i hjemmet vårt! Vi er rett og slett en “teppefamilie”! Teppe i sofaen = kos. Vi har barnetepper, fargerike tepper, dyre og billige tepper. Noen tepper er til pynt, mens andre er klar for utskifting. Nå har jeg nesten forelsket meg i dette oransje bunadsteppet fra Andreas Engevik! Det finnes i flere farger, men min favorittfarge er klar; det orange! Det hadde passet perfekt til den sorte sofaen vår med det grønne gulvteppet. Jeg ser det allerede for meg;) Vakkert!

andreas1a

Orange..

andreas 2a …blå eller en annen farge? Hvem liker du best?

Andreas Engesvik står bak designet til dette teppet. Han er en spennende designer som jeg liker!

Jeg leser at inspirasjonen bak disse teppene kom en julaften da han fikk se kjæresten og hennes familie i sine vakre bunader fra Setesdal ♥. Takk for at slike små historier kommer frem! Den er verdt halve prisen;)!

Teppene er laget i  100% ren ull og er ment som et helårs teppe. Det passer meg utmerket;)!

Tags | ,

Comments

 1. birgith

  Så herlige farger. Akkurat hva jeg kan like i denne litt grå og triste tiden i påvente av våren.

  • Monica Brenne

   Ja, ikke sant! Jeg liker både fargene og den tidløse designen. Vi får sette det på ønskelisten begge to;)
   Fin kveld til deg, Birgith!

 2. Disse er rett og slett nydelige ♥
  Jeg så de for første gang på interiørmessen i fjor, og fallt fullstendig…
  Står fortsatt høyt på ønskelisten:))

  • Monica Brenne

   Ja, de er vakre! Det var ingen forelskelse ved første blikk her, men så har den kommet til de grader nå;) hihi… Jeg synes de både er tøffe og tradisjonelle på samme tid. Jeg tror Andreas Engesvik har klart å skapt en klassiker av et teppe her som vil vare i generasjoner!

Submit a Comment