Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Hei!

Jeg er  ei romsdalsjente på 37 år som bor på Hamar med min mann, våre to gutter og katten vår Elvis. Her inne vil jeg vise litt av vårt hjem og mine interesser innen interiør, styling og foto. Jeg er glad i rene linjer og enkelt formspråk, gjerne med en TWIST som gjør det moderne og tidløs. Jeg er spesielt glad i skandinavisk design, men hjemmet mitt består av en god twistblanding av ulike slag.

Jeg er alltid på søken etter inspirasjon i hverdagen og har alltid likt å utfolde meg kreativt. Innredning og foto har alltid vært med meg siden barns alder. Og med god hjelp fra Jorid fra bloggen Noe på Hjertet, ble TWIST skapt. Fortsatt er det mye jeg ikke kan, men som med alt annet må man bare komme i gang og begynne. Det er i prosessen alt blir til.

Gjennom bloggen fant jeg tilbake til min “glemte” lidenskap; foto. Nå drømmer jeg om å ta de vakreste interiørbilder og bloggen er min øvingsarena!

Jeg håper du vil finne inspirasjon og fine ting her inne hos meg. Jeg blir glad hvis du legger igjen et lite spor så jeg kan finne tilbake til deg!

Er det noe spesielt du ønsker svar på, send meg en mail.

Monica